Hoveniers Keuten van Loon Logo
Onze mensen
Keuten van Loon Creatieve Hoveniers voor iedereen
Onze mensen

Sjors (1973)

Na zijn school in het jaar 2000 te hebben afgerond startte Sjors een samenwerkingsverband met zijn oom en toenmalige eigenaar van Hoveniersbedrijf Keuten, Piet Keuten. 5 jaar later besluit Sjors de touwtjes in eigen handen te nemen en neemt het bedrijf helemaal over en richt Hoveniersbedrijf Keuten van Loon BV op. De sympathieke Sjors zorgt voor een effectieve bedrijfsvoering door een goede planning en het precies nakomen van afspraken. Ondertussen blijft hij voor zijn personeel een bijzonder prettige werkgever. 

Het team bestaat uit een gevarieerde groep mensen die alle allround hovenierswerkzaamheden beheersen, maar ook ieder hun eigen specialisme hebben.

Martien (1953)

Na jarenlang als zelfstandig ondernemer een eigen varkenshouderij te hebben gerund, kwam deze handige alleskunner in 2000 in dienst bij Keuten van Loon, waar hij zich vooral bezighoudt met tuinaanleg. Een strak terras leggen, sfeervolle verlichting of een mooie vijver aanleggen: De opgewekte Martien draait er zijn hand niet voor om.

Hein (1977)

Nadat Hein het diploma MTS Bouwkunde gehaald had, volgde hij de opleiding bouwtechniek aan de Pedagogisch Technische Hogeschool in Eindhoven. Hierna werkte hij tot 2004 in de bouwsector. Deze jongste broer van Sjors kwam vervolgens bij ons werken. Met zijn bouwkundige ervaring is hij perfect geschikt voor de aanleg van tuinen. Hierbij heeft hij steeds de beschikking over onze goed herkenbare bedrijfsbus, die is uitgerust met alle benodigde werktuigen.

Karsten (1971)

Aanvankelijk wilde Karsten kok worden. Na de koksopleiding en een aantal jaren werkervaring in die branche, heeft Karsten als hoofdleiding water en gasfitter gewerkt . Maar als zoon van Piet Keuten, de oprichter van Keuten van Loon, bleek hij ook over groene vingers te beschikken. Via allerlei cursussen liet hij zich bijscholen tot hovenier. Karsten werkt sinds 2004 bij Keuten van Loon en doet vooral machinaal werk.

Tom (1990)

Al vanaf zijn 17e jaar deed Tom vakantiewerk bij Keuten van Loon. Na zijn opleiding Natuur en Groene Ruimte in 2010 te hebben afgerond, kwam hij fulltime bij ons in dienst. Tom voelt zich als een vis in het water in elke machine, of dat nu een grote tractor, de graafmachine of een machine voor onkruidbestrijding is. Voor Tom is geen klus te moeilijk.

Jos (1955)

Jos is in 1978 in dienst getreden bij het toenmalige Hoveniersbedrijf Keuten V.O.F. en is daarmee onze medewerker met de meeste dienstjaren. Met zijn jarenlange ervaring en uitgebreide plantenkennis is hij uw man als het gaat om onderhoud van bedrijfsterreinen en groenvoorzieningen bij instellingen en particuliere tuinen.

André (1962)

De liefde voor het groen zat er bij André al vanaf jongs af aan in. Daarom koos hij na de Havo voor de Middelbare Tuinbouwschool. Vóór zijn indiensttreding bij Keuten van Loon in 2005, had André samen met zijn broer een rozenkwekerij. Nu werkt hij alweer jaren bij ons en staat hij zijn mannetje in het onderhoud van groenvoorzieningen en tuinen. In de pauzes genieten we van zijn humor.

Ton (1962)

Sinds enkele jaren enkele versterkt Ton ons team. Ton heeft jarenlang gewerkt op de Kasteeltuinen in Arcen en is expert in het onderhoud van tuinen. Een man met oog voor details. Als Ton uw haag heeft gesnoeid, dan kunt u dit met een waterpas controleren!

Lambert (1940)

Na zijn pensionering vond Lambert het nog te vroeg om thuis te gaan zitten. Daarom werkt hij vanaf 2006 bij ons. Als zwager van Piet Keuten kende hij Keuten van Loon al. In het seizoen zorgt de goedlachse Lambert ervoor dat de bermen en grasvelden er strak gemaaid bij liggen. Verder verricht hij allerlei ondersteunende activiteiten, zodat alles gesmeerd verloopt. Lambert staat voor iedereen klaar.

Miriam (1966)

Na het behalen van haar universitaire diploma’s Econometrie en de Ontwerpersopleiding Logistieke Besturingssystemen, koos Miriam later definitief voor haar eerste liefde: boekhouden. Met haar passie voor cijfers zorgt zij er sinds 2002 voor dat de financiële administratie bij Keuten van Loon op rolletjes loopt. Daarnaast ondersteunt de goedgehumeurde Miriam Sjors bij bedrijfskundige vraagstukken. Miriam is aanwezig op maandag, dinsdag (tot 14.00 uur) en donderdag. 
 
Mark (1980) 

Met de samenwerking van Hoveniersbedrijf Tuin I.D. per 1 januari 2015 is Mark bij ons team gekomen. Mark heeft jarenlang zelfstandig Hoveniersbedrijf Tuin I.D. geleid en is een humoristisch, gepassioneerd en een gedreven vakman. Met een lengte van over de 2.00 m. overziet hij alles. Mark versterkt het kantoor team en het hoveniers team.  

Hoveniers Keuten van Loon  |  Beek 4A  |  5815 CS Venray - Merselo  |  0478 54 63 39  |  info@keutenvanloon.nl  |  Voorwaarden Particulier  |  Voorwaarden Zakelijk
Ontwerp en realisatie: Kempen Communicatie